۱۳۹۲/۰۹/۱۶ - ۱۵:۰۲

شبکه اتاق خوابی و رختخوابی "جم" به مجریان زنش هم رحم نمی کند؛ عکس ها

مدتی پیش سعید کریمیان در پاسخ به منتقدین خود در مصاحبه اش با یکی از رسانه های ضد انقلاب مدعی شد که هیچگونه ابهامی در فعالیت های اقتصادی گروه جم وجود ندارد و اگر کسی انتقاد و یا حرفی دارد آن را با سند ارائه دهد.

شبکه اتاق خوابی و رختخوابی "جم" به مجریان زنش هم رحم نمی کند؛ عکس ها

به گزارش گروه وبگردی « سراج24 »، سینا ولی الله، یکی از گردانندگان فارسی وان، از اولین افرادی بود که از کلاهبرداری های مدیر گروه جم تا حدودی پرده برداشت که البته با جنجال های بسیاری از سوی مدیریت گروه جم علیه وی مواجه گردید.


سینا ولی الله، روز دوشنبه 8 آبان 1391 با درج پستی در فن پیجش در فیس بوک، دست به افشاگری علیه سیاست های  مدیریت گروه "جم" (GEM) زد و گروه جم را گروهی خائن به ایرانیان دانست که به هر قیمتی به فکر بیزینس و منافع شخصی خود هستند.

 


اما این نقطه پایان کلاهبرداری های سعید کریمیان و گروه جم نبود. آن ها به کشورهای اروپایی نیز رحم نکرده و از اسم شرکت های اروپایی نیز سوء استفاده کردند. ماجرا آنقدر بالا گرفت تا صدای کمپانی های ایتالیایی را هم در آورد تا آنجایی که رسانه های کشور ایتالیا با انتشار مقاله ای علیه گروه جم از کلاهبرداری های بزرگ مدیریت این شبکه فارسی زبان پرده برداشت.


غالب محصولات تبلیغ شده از سوی شبکه های جم، معمولا کالاهای ساخت خارج عنوان می شوند که در داخل کشور دارای نمایندگی های مجاز هستند.


در نگاه اول همه چیز درست به نظر می رسد: یک نمایندگی رسمی داخلی، محصولی خارجی را به صورت قانونی به مشتری عرضه می کند؛ محصولاتی که عمدتا در تبلیغات این شبکه از کشورهای آلمان، فرانسه و ایتالیا به مخاطبین معرفی می شوند. اما کمی تحقیق نشان می دهد عمده این محصولات به طور مشخص هیچ گونه دفتر ثبت شده رسمی یا شرکت تولیدکننده در کشور معرفی شده ندارند و مشخص نیست نمایندگی های داخلی محصولاتی را که به طور مثال ایتالیایی یا ساخت و طرح ایتالیا اعلام می کنند، از کدام شرکت ایتالیایی تهیه می کنند و با قیمت چند برابر به مشتریان خود می فروشند؟


سایت ایتالیایی notizie geopolitiche در مطلبی با اشاره به کلاهبرداری های مدیر شبکه جم نوشت: «به طور مثال می توان به محصولات دل مونتی ایتالیا  Del Monti اشاره کرد. این شبکه لوازم الکتریکی را در معرض دید مخاطب به اسم محصول ساخت ایتالیا معرفی کرده، اما این شرکت در ایتالیا ثبت نشده  و به طور کلی شرکتی به نام دل مونتی در ایتالیا لوازم خانگی تولید نمی کند.

 


بدون تردید شرکتی که به تولید محصولات خانگی نظیر چرخ گوشت، آب میوه گیری و محصولاتی نظیر این اشتغال دارد، می بایست دارای یک سایت مشخص یا حداقل یک آدرس و شماره تلفن یا راه ارتباطی در اینترنت باشد، اما هیچکدام از آنان در جایی ثبت نشده است. »

 

 



محصولاتی چینی که به نام محصولات اروپایی در شبکه جم تبلیغ می شود

 

ماجرا به اینجا ختم نمی شود؛ پس از کلاهبرداری های گسترده سعید کریمیان، مدیر گروه جم تی وی از طریق ساختمان سازی در دبی که مدتی پیش توسط شهرام همایون، امید خلیلی و مهران عبدشاه فاش گردید و پس از رسوایی های مفتضاحانه مدیر گروه جم و دار و دسته اش بر سر فروش اجناس متفرقه در قالب شرکت های اروپایی، این بار نوبت یک شرکت پخش فیلم است که مورد کلاهبرداری و دزدی های سعید کریمیان قرار گیرد.



شبکه Onyx از سری شبکه های تحت مالکیت سعید کریمیان و یکی از شبکه های خواهر جم تی وی در اقدامی کلاهبردارانه فیلم سینمایی Johnny English را بدون مجوز از شرکت ایران فیلم پخش کرد.


در این فیلم سینمایی که از شبکه Onyx پخش شد در گافی بزرگ 2 بار نام “ایران فیلم” برده می شود و دار و دسته سعید کریمیان بدون توجه به اینکه روزی دستشان رو می شود این فیلم را از سایت این شرکت دانلود کرده و بدون خریدن لایسنس برنامه ها، آن ها را در شبکه های خود پخش می کنند.

 


گفتنی است فیلم هایی که در سایت ایران فیلم قرار می گیرند، اغلب توسط گوینده در برخی دقایق نام “ایران فیلم” به زبان آورده می شود! با توجه به روند رو به افزایش کلاهبرداری های شبکه های جم و مدیریت آن در پخش بدون مجوز برنامه ها از ایران فیلم، باید منتظر واکنش مدیریت ایران فیلم در برابر دزدی های صورت گرفته بود.


در پایان خاطر نشان می شود چندی پیش نیز امید خلیلی از مجریان و برنامه سازان شبکه من و تو طی بیانیه ای جنجال برانگیز در اقدامی تلافی جویانه از سوء استفاده های اخلاقی مدیر شبکه جم از کارکنان زن خود پرده برداشت و خواهر وی را رابطی جهت انتقال دختران ایرانی جهت سوء استفاده عرب های منطقه معرفی نمود.


امید خلیلی در این بیانیه علت جدا شدن بسیاری از کارکنان زن این شبکه را سوء استفاده های اخلاقی مدیریت شبکه جم از آنان دانست و از گفتگویش با یکی از آنان خبر داد.


امید خلیلی در گفتگویش با خانم سارا رهبری که چندی پیش به عنوان مدیر تولیدی در شبکه جم فعالیت می کرد علت جداشدنش از این شبکه را جویا شد.

 

رهبری در پاسخ به وی تعرضات غیراخلاقی صورت گرفته در شبکه جم و سوء استفاده های اخلاقی در این شبکه را دلیل اصلی جداشدنش اعلام کرد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••